KISS LÁSZLÓ

Full text search

KISS LÁSZLÓ
KISS LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Ház! Úgy gondolom, hogy mind a bizottságban, mind pedig már a Házban is e törvényjavaslat vitáját kellőképpen lefolytattuk. Magam a Magyar Szocialista Párt nevében is azt kell mondjam, hogy támogatjuk ezt az előterjesztést. Figyelmükbe ajánlom Jelenits István piarista atya gondolatát, aki egy helyütt azt mondta, hogy ne állítsunk olyan szobrokat, amelyeket húsz éven belül el kell majd tüntetni. Ez talán a nemzetpolitika mottója is lehet. Éppen ezért az MSZP minden olyan kezdeményezést - úgy gondoljuk, ez az előterjesztés is ebben a körben található -, amely olyan szobrokat, olyan kezdeményezéseket állít, amelyeket akár ezer év múlva is büszkén tudunk vállalni.
Magam egyéni országgyűlési képviselőként is tudom támogatni képviselőtársam azon kezdeményezéseit, amelyek választókörzetük történelmi szerepének a megbecsülésére irányulnak, ezért jó szívvel támogatjuk a javaslatot. Köszönöm, hogy meghallgattak.
(17.20)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť