BÁNKI ERIK

Full text search

BÁNKI ERIK
BÁNKI ERIK (Fidesz): Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Szeretném megköszönni a munkáját minden képviselőtársamnak, aki a bizottság vitája során a módosító indítvány előkészítésében, vagy éppen a parlament általános, illetve most a záróvitájában részt vett. Azt gondolom, valóban példaértékű volt ez az összefogás, együttműködés, hogy egy ilyen, egyébként kiemelten fontos társadalmi kérdésben egyöntetűen tudtunk véleményt nyilvánítani. Valamennyien a padsorok között ülő képviselőtársaim közül, akik ebben a témakörben párthovatartozástól függetlenül felszólaltak, mindannyian azt vették figyelembe, hogy mi az a cél, amely a törvényjavaslat előkészítésénél bennünket vezetett.
Nagyon köszönöm mindenkinek, aki ebben a pontosításban részt vett, ami végül is a Törvényalkotási bizottság módosító indítványában összpontosult, amely még jobbá és még tökéletesebbé teszi ezt a javaslatot. Mindenkinek még egyszer nagyon köszönöm a munkáját, az együttműködését. Remélem, hogy ugyanilyen egyhangú vagy nagy szavazati arányú támogatást fog majd kapni a parlamenti szavazáson a törvényjavaslat. Köszönöm, elnök úr. (Taps a kormánypártok padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť