GÚR NÁNDOR

Full text search

GÚR NÁNDOR
GÚR NÁNDOR (MSZP): Csak egyetlen gondolatot szeretnék mondani. Tehát ami elhangzik a költségvetéshez illesztetten, az egyes tételek nagyságrendje, amelyek jóváhagyását minden megalapozottság nélkül kívánják elfogadtatni, ez elfogadhatatlan.
A másik mondatom pedig arról szól, hogy valójában mi is ez a hivatal, ez a hatóság. Olybá tűnik, mintha Orbán Viktor felügyelete alatt működő hatóság lenne. Sem a kormánynak, sem a parlamentnek, az Országgyűlésnek, szinte senkinek nincs semmilyen jogosítványa, hatóköre arra, hogy a folyamatokat kézben tartsa. Magyarországon, én úgy gondolom, a médiát az elmúlt esztendőkben nagyon sarokba szorították, mély verembe zuhantatták, olyan helyzetet hívtak életre, ahol a közszolgálati média talán már nem is nevezhető közszolgálatinak, ahol a kereskedelmi sarokba van szorítva, és ahol a financiális tételek tekintetében pedig ez a helyzet alakult ki, mint amiről szó esett. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť