DR. PINTÉR SÁNDOR

Full text search

DR. PINTÉR SÁNDOR
DR. PINTÉR SÁNDOR belügyminiszter: Köszönöm, elnök úr. A következőt szeretném felvetni: 500 millió forintos értékhatárú bűncselekmény miatt tettek feljelentést, amelynek a büntetési tétele kettőtől nyolc évig terjed. Tisztelt képviselő úr, ha önt vagy mást gyanúsítanának meg egy kettőtől nyolc évig terjedő börtönbüntetéses bűncselekménnyel, ön is elvárná, hogy a lehető legjobban, legalaposabban vizsgálja ki a rendőrség ezt a feljelentést, és büntetőeljárás keretében - amennyiben ártatlan - bizonyítsa be, hogy ön ártatlan; amennyiben bűnös, akkor is minden részletét, az ön javára szóló részleteket is derítse fel. A rendőreink feljelentés alapján ezt teszik most, jelen pillanatban is.
És kérem, tekintsen el attól, hogy ez most 1 millió 200 ezer forint. Abban gondolkozzon, hogy egy ember ártatlanul vagy megfelelő bűncselekmény elkövetésével van megvádolva. (Az elnök csengetéssel jelzi az időkeret leteltét.) Mi be fogjuk bizonyítani, ha ártatlan, de azt is be fogjuk bizonyítani, ha bűnös. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť