Z. KÁRPÁT DÁNIEL

Full text search

Z. KÁRPÁT DÁNIEL
Z. KÁRPÁT DÁNIEL (Jobbik): Köszönöm. Próbálom úgy elmagyarázni, hogy ön is megértse ebben a kérdésben. (Dr. Rétvári Bence: Ne legyél ilyen nagyképű, ne legyél ilyen nagyképű!) Hogyha valaki ellop egy hifitornyot egy híradástechnikai boltból, és visszaviszi a lemezjátszót, akkor nem mentesülhet a büntetés alól; mert csak a lemezjátszó része került vissza. Még a lopott holmit sem képesek visszaszerezni, és még azt követően büntetlenül hagynák eltávozni azokat a pénzintézeteket, amelyek érintettek? Egészen elképesztő!
De hogy nekem nem válaszol, hogy a több ezermilliárdos elcsalt vagyont miért hagyják ott az érintett bankoknál, az egy dolog. De itt a páholyban ülnek azon devizás szervezetek képviselői, akik rendre jogosan arra panaszkodnak, hogy önök a Bankszövetséggel tárgyalnak, az érintett pénzintézeti vezetőkkel tárgyalnak, de ide a Kossuth térre már nem mernek kimenni azokkal tárgyalni, akik érintettek, és akik a tárgyalótermekben védték magukat, egészen addig, amíg önök lényegében meg nem tiltották azt, hogy valaki bíróság, törvényszék előtt szerezzen érvényt az igazának.
Éppen ezért adódik tehát a kérdés, hogy miután az úgynevezett internetadóval kapcsolatos utcai eseményeket nem tudták kezelni, annak lereagálásánál legalábbis beledőltek egy kardba, mégis mire készülnek, amikor a hitelkárosultak teljesen jogosan ellepik az utcákat. (Taps a Jobbik soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť