VERESNÉ NOVÁK KATALIN,

Full text search

VERESNÉ NOVÁK KATALIN,
VERESNÉ NOVÁK KATALIN, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára: Köszönöm szépen a képviselő asszony személyes megerősítését is. Bár nagyon régóta most van csúcson a női foglalkoztatás, tehát ebben is látszik a gyed extra pozitív hatása, nem álltunk meg ezeknél az intézkedéseknél. A jövő évi családtámogatási akciótervünk tovább segíti a nők részmunkaidős foglalkoztatását, hiszen ezt ön mint gyakorló édesanya bizonyára szintén tudja, hogy egy édesanyának, ha részmunkaidőben tud munkát vállalni, sokkal könnyebbé válik a munka és a család összeegyeztetésének a megoldása.
Én is elmondhatom a saját példámat: három gyermeket szültem, és én sem kaptam meg a testvérgyed hiányában a gyermekek után járó támogatásokat, úgyhogy bízom benne, hogy a jövő évben induló családi otthonteremtési kedvezménnyel, az adókedvezményekkel és a rugalmas munkavállalás segítésével tovább fogjuk erősíteni a demográfiai folyamatokat, és ebben - ismételten mondom - számítunk mindannyiuk támogatására.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť