VARGA MIHÁLY

Full text search

VARGA MIHÁLY
VARGA MIHÁLY nemzetgazdasági miniszter: Tisztelt Képviselő Úr! Tudom, hogy ön egy olyan megyéből van, Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből, ahol különösen figyelnek arra, hogy a foglalkoztatás hogyan alakul, ezért örömmel mondhatom, hogy az elmúlt hónapokban is dinamikusan növekedett a foglalkoztatás, és lehetővé vált az, hogy a kormány intézkedésének köszönhetően valóban több pénz maradjon az embereknél, egyrészt a bérnövekedéssel. Tervezzük, hogy jövőre nemcsak a pedagógusok 10 százalékos béremelése, hanem a hivatásos és rendvédelmi dolgozók 30 százalékos béremelése is elindul. Az adókedvezményeken keresztül a családok számára további támogatást kívánunk biztosítani. Valamint 2015 az elindulása annak a hétéves fejlesztési ciklusnak, ahol az európai uniós támogatásokat nagymértékben tudjuk majd felhasználni.
Az a várakozásunk tehát, hogy ezek a támogatások és a megtakarítások, valamint a fogyasztás növekedése segíteni fogja majd az ön megyéjében is, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, hogy a kis- és középvállalkozások több támogatáshoz, fejlesztési forráshoz tudjanak jutni, és a beruházásaik meg tudjanak majd valósulni 2015-ben. (Szórványos taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť