VARJU LÁSZLÓ

Full text search

VARJU LÁSZLÓ
VARJU LÁSZLÓ (Független): Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Amit itt mondanak, és amiről beszélnek, az igazán elképesztő, hogy mennyire másról szól, mint amennyire a valóság. Önök pontosan tudják azt, hogy ezek a legnagyobb cégek a legnagyobb adófizetők is egyben. Ma ostorozták önök a dohányipari vállalatokat, amúgy egyébként csak az egyik több mint 400 milliárd forint adóbevételt termel a magyar költségvetésnek. És ettől teljesen független az, hogy egyébként az éves eredménye néhány milliárd forintos veszteség. És az, amit önök művelnek ugyanezeknél a cégeknél, ezeknél a kereskedelmi cégeknél, ugyanez a helyzet, hogy egyébként ide adóbefizetéssel élnek, és az, hogy veszteséges a működése, az egy másik kérdés.
Arra szeretném ráirányítani a figyelmet, amiről Gőgös Zoltán képviselőtársunk már szólt, hogy az önök által nagyon kedvelt hárombetűs cég az egyik legdrágább, legdisznóbb módon működő olyan hálózat, ami egyébként visszaél azzal a helyzettel, ami neki ma van ebben az országban. És ez ma kifejezetten a vásárlók kárára van, mert alapvetően az önök fedezetét, az önök támogatását élvezi. Éppen ezért az, amikor egy törvénnyel még ezt tovább akarják erősíteni - most már nem első alkalommal -, az kétségtelenül nagyon felháborító, de leginkább indokolatlan is. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť