GÚR NÁNDOR

Full text search

GÚR NÁNDOR
GÚR NÁNDOR (MSZP): Köszönöm szépen, alelnök úr. Államtitkár úr, az a politika, amelyet önök folytatnak, vezet oda, hogy a korrupció elmélyül Magyarországon, szélesedik, korrupciós listák születnek, kitiltanak embereket innen-onnan-amonnan. Önök meg ezzel még szembe sem akarnak nézni.
Az a politika, amely az általános fogyasztási adó tekintetében gyakorlatilag világcsúcsot hívott életre, 27 százalékos, ez hozza, hogy megéri azoknak, akik versenyelőnyt akarnak szerezni a tisztességes vállalkozásokkal szemben, hogy olyan csalási folyamatokban vegyenek részt, amelynek önök nem állnak gátjaként ott, ahol kellene, isten ne adj’, még talán részesei is valahol ennek a folyamatnak, legalábbis elmulasztják mindazt, amit tenni kellene e tekintetben. Ezt a folyamatot erősíti az is, ami - nem akarok elmélyedni benne - az internetadó tekintetében is látható.
Ez az önök politikája, hadoválnak összevissza, egyébként meg nem az emberek javát szolgálják. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť