MIRKÓCZKI ÁDÁM

Full text search

MIRKÓCZKI ÁDÁM
MIRKÓCZKI ÁDÁM (Jobbik): Köszönöm szépen, elnök úr. Tényleg nem az időt szeretném húzni, csak egy szívességet szeretnék államtitkár úrtól kérni. Nevezetesen, jó lenne, ha még most, a vitában válaszolna, és nem az előterjesztői zárszóban. Mert szerintem amit válaszol, az bizonyára, csak vélelmezem, újabb kérdéseket vet fel. Ha csak annyiért van, hogy ez egy presztízs Magyarországnak, és hogy szaktudást kínál, akkor, azt gondolom, ez egy nagyon rossz üzlet. Ugyanis ha az az egy előnye van, hogy Magyarországon lesz a székhely, hogy olyan szaktudáshoz juthatnak a rendvédelmi dolgozóink, amit egyébként most Magyarországon nem kapnak meg, akkor fölteszem a költői kérdést, hogy a számukra biztosított külföldi ösztöndíjak nem lennének-e olcsóbbak esetleg, mint hogy mi ingyen és bérmentve tíz évig, kedvezmények tömkelegével idehozunk egy viszonylag nagy apparátussal és hozzátartozóikkal rendelkező akadémiát.
Tehát azt szeretném, ha még most a vitában, államtitkár úr, amire tud, arra legyen olyan kedves, és ne a zárszavában válaszoljon. Köszönöm szépen. (Szórványos taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť