HERINGES ANITA

Full text search

HERINGES ANITA
HERINGES ANITA (MSZP): Tisztelt Államtitkár Úr! Ha figyelt volna arra, amit mondok, akkor hallhatta volna, hogy vádakat nem fogalmaztam meg, csak tényeket közöltem. Annyit mondtam, hogy az alpolgármester asszony volt akkor a cégekért felelős alpolgármester. Most pedig a Fidesz polgármesterjelöltje.
Nem szabad, hogy a polgármester-választáskor a helyi lakosság úgy érezze, hogy kettős mérce van, és nem vizsgálnak meg minden gyanúsnak tűnő ügyet, csak akkor, ha ellenzéki jelöltekről van szó. Ennek a látszatát is el kell kerüljék, államtitkár úr! Lassan három év után egyszerűen furcsának tűnik, hogy fiktív számlázási ügyben, ilyen egyszerű ügyben ne kerüljön pont egy nyomozás végére.
Csak úgy tudnak a kecskemétiek élni a tisztességes választási helyzetben a szavazati jogukkal biztosan, ha tudják, hogy mi az ügy vége. Ez, azt gondolom, egy demokráciában mindannyiunknak érdeke. Köszönöm. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť