IKOTITY ISTVÁN

Full text search

IKOTITY ISTVÁN
IKOTITY ISTVÁN (LMP): Budapest felé közeledve személyesen volt alkalmam megtapasztalni ezt a permetezést, illetve ennek a hatásai már látszódnak. Gyomirtóról van szó. Tehát akármit is mondanak, egészen egyértelmű, hogy ez a permetezés ezen a területen megtörtént, tehát egy vegyszeres beavatkozás történt.
A kérdésem akaratlanul és idő híján kicsit ravaszra sikeredett, hiszen ezek az új bérlők nem vállaltak hosszú távon biogazdálkodást, nem is volt a szerződésben ilyen, a szerződés 4.4. pontja egy évig kötelezte volna őket arra, hogy biogazdálkodást folytassanak. Onnan tudjuk, hogy ezt azonban nem tették meg, mert a biominősítő szervezeteknek feltettük ezt a kérdést, hogy vajon ezek az új bérlők kértek-e ilyen ökogazdálkodásra lehetőséget, és nem tették ezt meg. Tehát az elmúlt egy évben nem folyt biogazdálkodás.
Kérdésem továbbra is: mikor szüntetik meg az új bérlők szerződését? És mikor vetnek véget a folyamatos permetezésnek, ami zajlik jelenleg is?

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť