DR. STAUDT GÁBOR

Full text search

DR. STAUDT GÁBOR
DR. STAUDT GÁBOR (Jobbik): Miniszter úr, sajnálom, hogy hasonló választ hallhattam öntől. Úgy tűnik, hogy más statisztikát olvasunk. Én a legfrissebb adatokból is fel fogok készülni, ezek most válnak elérhetővé, és erről nyilván még vitatkozni fogunk itt, de valójában nőtt a bűncselekmények száma, bizonyos tételeknél egyéb tendenciák vannak, de ez csak a kisebb száma.
Arról kellene beszélni, hogy hányan halnak meg úgy, hogy az otthonukban verik agyon őket, miniszter úr. Egyre többen. És egyre brutálisabb módon lépnek fel a bűnelkövetők. Sajnos a büntetések nem kellően elrettentőek, hiszen ezek a folyamatok folytatódnak.
A kormányprogramról meg sajnos miniszterelnök úrtól sem hallhattunk, lévén hogy nem terjesztettek be ilyet, úgyhogy már ott sem lehetett megvitatni. A bizottsági meghallgatásokat meg részletes vitakifejtésre alkalmatlannak tekinthetjük, lévén hogy időkeretben, gyors kérdés-gyors válaszként kerültek ezek lebonyolításra.
Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť