Bejelentés mentelmi ügyről

Full text search

Bejelentés mentelmi ügyről
Tisztelt Országgyűlés! Tájékoztatom önöket, hogy Szabó Timea független országgyűlési képviselő asszony mentelmi jogának felfüggesztésére vonatkozó indítvány érkezett magánvádas ügyben a Pesti Központi Kerületi Bíróságtól. Ezt megvizsgálásra kiadtam a Mentelmi bizottságnak.
Most soron következik mai ülésünk napirendjének megállapítása. A napirendre, az ülés időtartamára, a felszólalási időkeretekre a Házbizottság terjesztette elő javaslatát.
Először a napirend módosulását érintő indítványokról döntünk. Rogán Antal képviselő úr az előterjesztők nevében kezdeményezte, hogy az egyes házszabályi rendelkezésekről szóló 10/2014. II. hó 24-i országgyűlési határozat módosításáról szóló H/132. számú országgyűlési határozati javaslatot sürgős eljárás keretében még ezen az ülésen tárgyalja meg az Országgyűlés.
Tisztelettel felkérem Pócs János jegyző urat, ismertesse a sürgősségi javaslatot.
Parancsoljon, jegyző úr!

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť