HARANGOZÓ GÁBOR ISTVÁN

Full text search

HARANGOZÓ GÁBOR ISTVÁN
HARANGOZÓ GÁBOR ISTVÁN (MSZP): Miniszter úr, a 28 százalék, az nem egy rész, hanem majdnem a harmada. Miniszter úr, a norvég alapos civileket egy hónap alatt levizsgálták, aztán büntetőfeljelentések születtek. Miniszter úr, nekik nem volt ellenvéleményük? Nekik nincsen joguk, hogy egyeztessenek? Csak a Fidesz oligarcháit védő hivatalnak van rá joga, hogy fél éven keresztül egyeztessen, és ne történjen semmi, miközben a gazdákat lezavarják a földekről?!
Miniszter úr, tudja, mit? Arra válaszoljon, hogy mikor szállja meg a TEK, a terrorelhárító központ mikor fogja megszállni úgy, ahogy a civileket, a Nemzeti Földalapot és a Hortobágyi Nemzeti Parkot, hogy lefoglalja, lefoglalja a Fideszhez kötődő maffiatevékenységek bizonyítás…, bizonyítékul szolgáló iratait a földhivatalnál (Közbeszólások a Fidesz soraiból: Na! Mondjad! - L. Simon László: Ezt nem lesz könnyű leírni.) és a Hortobágyi Nemzeti Parknál. Kérem, erre válaszoljon! (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť