DR. SCHIFFER ANDRÁS

Full text search

DR. SCHIFFER ANDRÁS
DR. SCHIFFER ANDRÁS (LMP): Köszönöm szépen. Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Először is szeretném azt elmondani, hogy a Házszabály 19. § (1) bekezdése értelmében a napirendet érintően bármelyik képviselő bármikor egyperces időtartamban ügyrendi javaslatot tehet. Én erre tettem kísérletet reggel 8 óra 40 perckor is és most is.
Tisztelt Országgyűlés! A mai napra egyszer már ellenzéki képviselők a napirend megjelölésével a H/2403. határozati javaslat ügyében kezdeményeztek ülést. Ezt követően érkezett be egy újabb üléskezdeményezés a kormánypárti képviselők részéről.
A házszabály ebben a kérdésben nem világos. Én meghallgattam a Házbizottságon a kormánypárti érvelést, ami gyakorlatilag egy ilyen hoci nesze! alapon nyugodott, tudniillik Szili Katalin házelnöksége idején már erre egyszer volt példa. Na most, az, hogy az MSZP és a Fidesz mit szórakozik egymással, ez minket kevéssé érdekel, sokkal jobban érdekel viszont az, hogy ez elemi tisztesség… (Az elnök kikapcsolja a képviselő mikrofonját.) Tisztelt Elnök Úr!

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť