DR. VEJKEY IMRE

Full text search

DR. VEJKEY IMRE
DR. VEJKEY IMRE (KDNP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Miniszter Úr! Köszönöm szépen a beszámolóját. A KDNP örömmel nyugtázza, hogy a Kínával való kapcsolatunk nemcsak kulturális, kereskedelmi, hanem kifejezetten gazdasági tekintetben is egyre erősebbé válik. A KDNP részéről nagyon fontos, hogy a környező országokkal, így Szerbiával kifejezetten jó kapcsolatunk alakuljon ki. Úgy gondoljuk, hogy ez a gazdasági együttműködés ezeket a kapcsolatokat erősíteni fogja.
Rendkívül fontosnak tartjuk azt is, hogy a selyemútvonal, amely annak idején Magyarországon ment keresztül, ismét ne kerülje el Magyarországot, hanem fontos állomás legyen, olyan fontos állomás, ahol a kínai termékek nemcsak beérkeznek Magyarországra, hanem adott esetben továbbfeldolgozásra is kerülhetnek, ennek keretében akkor, nyilvánvaló, hogy munkahelyteremtő beruházásokról van szó és GDP-növelő tevékenységről. Még egyszer köszönjük szépen miniszter úr válaszát. (Sic!) Köszönöm megtisztelő figyelmüket. (Közbeszólások az ellenzék soraiból: Milyen válaszát? - Szórványos taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť