TÁLLAI ANDRÁS

Full text search

TÁLLAI ANDRÁS
TÁLLAI ANDRÁS nemzetgazdasági minisztériumi államtitkár: Köszönöm. Tisztelt Képviselő Úr! Én nem akarom önt meggyőzni. Ha nem sikerült az elmúlt négy és fél évben meggyőzni arról e kormány bármely tagjának… - egyébként hozzáteszem, hogy például a devizahitelesekkel kapcsolatos törvényi előkészítés az Igazságügyi Minisztériumhoz tartozik, a Nemzeti Eszközkezelő a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumhoz, az elszámoltatás pedig a Magyar Nemzeti Bankhoz. Ahhoz képest engem kérdez - csak úgy a tájékozottságáról. Tehát nem kívánom önt meggyőzni, mert nem önt kell meggyőzni, hanem az érintett embereket kell a kormánynak meggyőzni, és úgy gondolom, hogy azokkal a lépésekkel, amelyeket 2010-től tett a kormány, ezt bármikor vállalhatja.
A kérdés össztársadalmi problémát jelzett, és azt gondolom, hogy a kormány mégis megtalálta azt a megoldást, hogy végül jövő év első felében valamikor kimondhatja azt, hogy véglegesen rendeződött Magyarországon a devizahitelesek sorsa. (Taps a Fidesz soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť