DR. VEJKEY IMRE

Full text search

DR. VEJKEY IMRE
DR. VEJKEY IMRE (KDNP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Nagyon röviden, de helyre kell igazítanom a Szelényi Zsuzsanna képviselő asszony által mondottakat. Ő azt mondta, hogy a szentatya miképpen nyilatkozott ebben a kérdésben.
Tisztelt Hölgyeim és Uraim! A szentatya nem azt mondta, hogy törvénytelenül, jogsértően kell belépni egy ország területére, hanem azt mondta, hogy akik jogszerűen belépnek egy ország területére (Szabó Timea: Nem mondott ilyet, hogy akik jogszerűen belépnek! - Általános zaj. - Az elnök csenget.), azok tekintetében kéri a méltányos eljárást. (Szabó Timea: Ti a pápát se engednétek be!)
Nyilvánvaló, hogy a Szentszék nem támogat semmilyen olyan cselekményt, ami bármely országnak a jogába ütközik, és ami kifejezetten nemzetközi jogilag is jogellenes lenne. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť