DR. VEJKEY IMRE

Full text search

DR. VEJKEY IMRE
DR. VEJKEY IMRE (KDNP): Tisztelt Elnök Úr! Köszönöm a szót. Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Kereszténydemokrataként vissza kell utasítanom a Bárándy Gergely képviselőtársunk által elmondottakat, különösen azt, hogy Magyarország ne demokratikus állam lenne, és Magyarországon ne lenne demokrácia, másrészt pedig azt, hogy a törvényjavaslat közvetlenül, vagy ahogy mondta, közvetetten rasszista és antiszemita lenne.
Tisztelt Hölgyeim és Uraim! A törvényjavaslat nem tesz egyebet, mint Magyarországot és ezáltal Európát védi a jogtalan behatolóktól. Az elhangzott fikciókkal szemben tényként kell megállapítanom, hogy az Európa Tanács legutóbbi ülésén határozatban erősítette meg azt, hogy Magyarország demokratikus jogállam, és hogy Magyarországon a demokratikus intézmények kiválóan működnek.
Ebből következően Magyarországgal szemben semmiféle monitoring- vagy utómonitoring-eljárás nem jogosult és nem indokolt. Köszönöm megtisztelő figyelmüket. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť