NOVÁK ELŐD

Full text search

NOVÁK ELŐD
NOVÁK ELŐD (Jobbik): Magyarország a magyaroké. Tisztelt Országgyűlés! Ennek a vezérelvünknek a mentén kívántam megbeszélést folytatni itt e napirendi pontról is Toroczkai Lászlóval, a bevándorlás által talán legsújtottabb Ásotthalom polgármesterével, azonban Toroczkai Lászlót szintén kitiltotta Kövér László innen, az Országház épületéből, sőt a képviselői irodánkból is, így sajnos a legérintettebb település polgármesterével nem tudunk egyeztetni, nemhogy nem kísérheti, nem követheti nyomon itt ezt a vitát.
De azért hogy a baloldalra is megfogalmazzak némi kritikát, csatlakoznék Apáti István képviselőtársam javaslatához, és igenis arra szólítjuk fel a baloldali politikusokat, hogy mutassanak példát, fogadjanak be ilyen afrikai, néger bevándorlókat egészen bátran (Szabó Szabolcs közbeszól.), hiszen a Jobbik által meghirdetett önkéntesség jegyében az önkéntesség évében mi is példát mutatva végezzük rendszeresen a karitatív munkát, csak mi befogadni inkább, mondjuk, csángókat fogadunk be a „csángó keresztszülő” program keretében. De nyugodtan, ha önöknek ez a legfontosabb, tegyék meg, és mutassanak példát, de ne más magyar emberek kezével verjék a csalánt! (Korózs Lajos közbeszól.)
Az idő szűkössége miatt nem tudok most olyan átfogó kitekintést nyújtani, és nem tudom azt most megvizsgálni, hogy mi Amerika felelőssége például az általa indított háborúk miatt az európai bevándorlás kérdésében, vagy akár az általa titkosszolgálati eszközökkel, afrikai híresztelésekkel is gerjesztett bevándorlásban pontosan milyen egyéb eszközeik, felelősségük van. Nem tudok olyan kitekintést nyújtani most ilyen rövid időben, hogy mondjuk, GDP-arányosan - meg lehetne vizsgálni - akár a Vatikán hány menekültet fogad be, miközben a nyilatkozatokat hallhatjuk nyilvánvalóan akár a pápa részéről is. Ezek azért, azt gondolom, hogy beszédes számadatok volnának.
Egy azonban biztos: nekünk a magyar érdeket kell nézni, és engedjék meg, hogy én ezért a népesedéspolitikai vetületre irányítsam rá a figyelmet, arra, hogy az elmúlt hónapokban már több bevándorló érkezett hazánkba, mint ahány gyermek született Magyarországon, mint ahány magyar állampolgár született, és akkor tehát még nem is voltam annyira szigorú, hogy csak magyar emberekről, magyar születésekről beszéljek, pedig hogyha a magyar törvények szerint is kisebbségként, nemzetiségként nyilvántartott például cigányságot leszámítjuk, akkor bőven 1 alatt van az a termékenységi ráta, amivel szembe kell nézni, hogy egy magyar nőnek már átlagosan egy gyermeke sincsen Magyarországon.
Ha ez önmagában nem volna elegendő probléma, hogy a minimális 2,1-del szemben még a kisebbségekkel együtt is csak 1,4 körül van a mutató, a magyar nők termékenységi rátája pedig bőven 1 alatt van, hogyha ez nem volna elég, akkor itt van még a bevándorlás kérdése. Én ezért kérem, hogy ezzel igenis nézzenek szembe, azzal, hogy a magyarság generációnként megfeleződik lényegében, és eközben gazdasági menekültként egymillió aktív korú magyar ment Nyugatra, a belső vándorlás miatt pedig a falvak, egyes falvak néptelenednek el, a magyar vidék néptelenedik el.
Ezekkel a problémákkal kell szembenézni, és erre nem az a válasz, hogy nemzeti konzultációnak álcázott magyar nyelvű propagandát csinálunk a választók szimpátiájának a megnyerése végett, itt cselekvésre van szükség, cselekvésre. Ezért követeljük például azt, hogy a magyar honvédeket ne az Iszlám Állam ellen küldjék harcba, hanem igenis küldjék inkább a magyar határra, hiszen a hírek arról szólnak például most a hétvége kapcsán, hogy 2300 embert tartóztattak fel a rendőrök, azonban arról már nem szólnak, hogy ez a feltartóztatás körülbelül annyit jelent, hogy igazoltatják őket, már akit lehet, kihallgatják őket (Folyamatos zaj. - Az elnök csenget.), aztán szabadon távozhatnak.
Ezen változtatni kell; azon is, hogy a hírek nem szólnak arról, hogy mi ezeknek a dicső feltartóztatásoknak, ezeknek a rendőri sikereknek a következménye, a folyománya, hogy több ezer bevándorló feltartóztatása után szabadon távozhatnak, szabadon grasszálhatnak, szabadon bűnözhetnek, és folytathatják azt, amit nemcsak Debrecenben, hanem szerte, különösen a végeken, a határ menti településeken, Ásotthalmon, amiről Toroczkai László jó lett volna, hogyha tud nekünk, jobbikos képviselőknek, közvetve önöknek is mesélni, ez az, amit Kövér László betiltott, kitiltott Toroczkai László személyében, ez az a méltatlanság, aminek nyomán is, azt gondolom, igenis ki kell mondani, hogy mindezek ellenére is: ceterum censeo bevándorlóbűnözés igenis létezik. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť