ELNÖK

Full text search

ELNÖK
ELNÖK: Köszönöm szépen. Most megkérem az Országgyűlést, foglaljon helyet.
Az esküt tevőket arra kérem, írják alá az esküokmányokat. Felkérem Tiba István jegyző urat, hogy aláírásra készítse elő az esküokmányokat, és a megválasztott dr. Papcsák Ferenc, Madarász László, dr. Szényei Gábor András, dr. Nyikos László és dr. Báger Gusztáv urakat arra kérem, hogy kézjegyükkel lássák el az esküokmányokat. Köszönöm szépen.
Engedjék meg, hogy a Magyar Nemzeti Bank felügyelőbizottsága elnökének és tagjainak, valamint a monetáris tanács tagjának megválasztásához az Országgyűlés és a magam nevében gratuláljak, munkájuk ellátásához sok sikert kívánjak. (Az esküt tevők aláírják az előkészített esküokmányokat.) Köszönöm szépen.
(14.00)
Most van lehetőség arra, hogy gratuláljanak az esküt tett megválasztott tisztségviselőknek. (A megválasztott tisztségviselőknek Kövér László, dr. Semjén Zsolt, Lázár János, Varga Mihály, Rogán Antal, Németh Zsolt, Balla György, Harrach Péter, Vona Gábor, dr. Schiffer András, Tóth Csaba, Fodor Gábor és Fuzik János gratulál.)
Arra figyelemmel, hogy a frakciók bizottsági tagcserékre nem tettek javaslatot, további személyi döntésekre a mai napon nem kerül sor. Munkánkat az interpellációkkal folytatjuk. (Rövid szünet.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť