TÁLLAI ANDRÁS

Full text search

TÁLLAI ANDRÁS
TÁLLAI ANDRÁS nemzetgazdasági minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen a képviselő úr elismerését és a dicséretét a Fidesz parlamenti többsége számára (Dr. Bárándy Gergely: Valamit félreértettél!), hiszen elismerte, hogy igenis a Fidesz vette le a negyedére a Magyar Nemzeti Bank elnökének a fizetését. (Dr. Józsa István: A Polt felesége...!) Képviselő Úr! Lehet ezt a parlamentben folytatni, hogy mások fizetését idehozzuk név szerint. Hát, most ne haragudjon, az ön módszerével én a következőt mondom. Tudja, hogy önnek mennyi a fizetése? 997 ezer forint, ez több mint kilencszerese a minimálbérnek. (Gőgös Zoltán: A tied mennyi?) Négyszer akkora jövedelmet szerez itt, miközben egyébként mások fizetését (Folyamatos zaj. - Az elnök csenget.) sokallja vagy kevesli ön, négyszer akkora jövedelmet szerez, mint Magyarországon az átlagfizetés.
Mondja, képviselő úr (Gőgös Zoltán: Szánalmas vagy!), van ennek értelme, hiteltelenül kérdezgetni itt a parlamentben mások jövedelmét? Mert véleményünk szerint nincs. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť