GYOPÁROS ALPÁR

Full text search

GYOPÁROS ALPÁR
GYOPÁROS ALPÁR (Fidesz): Tisztelt Államtitkár Úr! A rendőrség honlapján közzétett, bárki által hozzáférhető adatok alapján az elmúlt héten, csak az elmúlt héten közel 4 ezer illegális határsértőt fogtak el, és ebből csak a tegnapi napon 760-at. A hétvégén Csornán is a rendőrség előállított egy magát marokkóinak valló illegális bevándorlót, az illetőnél semmilyen okmány és semmilyen útlevél nem volt. Sem európai, sem marokkói, de még egy bissau-guineai sem (Derültség a kormánypártok soraiban.), és semmilyen módon nem tudta igazolni jogszerű Magyarországon létét. Joggal kérdezték félve, ijedten a rábaközi állampolgárok tőlem, hogy így lesz-e ez ezután most már Magyarországon.
Tisztelt Államtitkár Úr! Én tolmácsolom ezeket a félelmeket önnek, és arra kérem önöket, hogy bár tudjuk, és meg is erősítették ezt számomra, hogy meg fogjuk tudni oldani Magyarország határainak védelmét és az európai határok védelmét is, de kérem, hassunk oda, hogy egy közös európai megoldás szülessen a bevándorlás kezelésére. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť