DR. JÓZSA ISTVÁN

Full text search

DR. JÓZSA ISTVÁN
DR. JÓZSA ISTVÁN (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Egy percben annyit tudok elmondani, hogy ha már hozzányúlnak a választási törvényhez, akkor tekintsék át az egésznek az igazságtalanságát. Tehát nem lehet az gyakorlat Magyarországon, amit önök menet közben elkövettek a választási rendszerrel.
Amikor tehát olvassuk az Európai Unió fejlesztési jelentését, és abban az szerepel, hogy a jogállamiság hiánya a magyarországi fejlesztési kockázat legfőbb oka, akkor gondoljanak erre is: az Alkotmánybíróság átalakítására, a jogrend átalakítására, a választási rend egyoldalú átalakítására.
(18.40)
Tehát nem lehet biztonságban Magyarországon senki, amíg a demokrácia alappillére, a választási rendszer így működik, ahogy önök beállították. Kérem, hogy állítsák helyre az igazságos, arányos, a politikai viszonyokat tükröző választási rendszert. Köszönöm. (Taps az MSZP padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť