LÁZÁR JÁNOS,

Full text search

LÁZÁR JÁNOS,
LÁZÁR JÁNOS, a Miniszterelnökséget vezető miniszter: Köszönöm szépen, elnök úr. Ami a visszatoloncolást illeti, Magyarország jelezte a partnereinek, különösképpen Németországnak és Ausztriának, hogy akik Magyarországról léptek be az érintett országokba, fizikai képtelenség, hogy azok az Európai Unió területére Magyarországon lépjenek be. Őket Görögországba kell visszatolni vagy más származási országokba, de nem Magyarországra.
Ezért mindenhol azt képviseljük, a Németországgal folytatott tárgyalásokon, az Ausztriával folytatott tárgyalásokon, hogy ez a rendszer megbukott, ez a rendszer alkalmazhatatlan; találjunk ki egy másik megoldást, de ezeknek az embereknek a visszatoloncolását nem fogadjuk el.
Ma Magyarországon 700 olyan ember van, aki illegális bevándorló. ezek egyik fele nyílt táborban, a másik fele pedig őrzött táborban, zárt táborban, és folyamatosan hagyják el az országot, hiszen mi Szerbia felé toloncolunk vissza napi rendszerességgel. Tehát ez a veszély nem fenyegeti az országot.
A bevándorlás ügyében pedig azt tudom mondani önnek, hogy én személy szerint, jó néhány képviselőtársammal együtt, soha nem fogok részt venni semmilyen betelepítési akcióban. (Taps a kormányzó pártok padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť