SCHMUCK ERZSÉBET

Full text search

SCHMUCK ERZSÉBET
SCHMUCK ERZSÉBET (LMP): A választ nem fogadom el. Államtitkár úr, minél jobban húzzák-halasztják, hogy érdemben hozzányúljanak ehhez a törvényhez, annál kellemetlenebb lesz önöknek a bukás. Ezt már most is egyértelműen lehet látni, hogy ebben a formában a magáncsőd intézménye megbukott. Önök több tízezer családdal számoltak már ebben az évben, és több tízezer, több mint százezer családon kellene segíteni.
Az 51 belépő miatt, és még akkor is, hogyha 147 személy nyújtott be, de nem jött létre a szerződés, el kellene gondolkodni, és el kellene azon is gondolkodni, hogy a havi 42 750 forintból, ami egy személyre, felnőtt személyre jut, ha belép ebbe az intézménybe, abból nem lehet megélni. Nem lehet rezsit fizetni, nem lehet enni, esetleg nem lehet a gyereket iskolába járattatni. És azon is el kellene gondolkodni, hogy csak az átlagon felül keresőknek segít egyáltalán ez az intézmény. (Sallai R. Benedek tapsol.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť