DR. SZÉL BERNADETT

Full text search

DR. SZÉL BERNADETT
DR. SZÉL BERNADETT (LMP): Tisztelt Elnök Úr! Biztos vagyok benne, Schmuck Erzsébet képviselőtársam is egyetért azzal, hogy ezt a kínos magyarázkodást a kormánypártok részéről és a Belügyminisztérium részéről viszonylag problémás volt végighallgatni. (Közbeszólások a Fidesz padsoraiból.)
Tisztelt Államtitkár Úr! Azt szeretném tudni, hogy mi történt azzal a 2303 emberrel, és azt szeretném tudni, hogy mi történt 2011-ben, 2012-ben, 2013-ban, miért nem kaphattuk meg az adatokat. És biztosítékot szeretnék arra kapni, hogy egyetlen magyar polgárral sem fordulhat elő az, hogy kirakják az állásából, és őt vagy valaki mást utána közmunkásként visszafoglalkoztatják. A helyzet az, hogy mi adtunk be törvényjavaslatot, ami arról szólt, hogy ez a rendszer megszűnjön. A Fidesz-KDNP volt az, aki ezt leszavazta. Most önök jönnek: adjanak be egy törvényjavaslatot, amivel ezt a rendszert csírájában elfojtják, és mi meg fogjuk azt szavazni a magyar polgárok érdekében. Most a Belügyminisztériumnál a labda.
Adjanak be egy törvényjavaslatot, húzzák ki a dolog méregfogát! Biztosítsák arról a magyar polgárokat, hogy nem fogják elveszíteni az alkalmazotti állásukat, és nem fogják harmadannyiért, feleannyiért közmunkásként végezni.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť