GELENCSÉR ATTILA

Full text search

GELENCSÉR ATTILA
GELENCSÉR ATTILA (Fidesz): Tisztelt Államtitkár Úr! Nagyon szépen köszönöm a válaszát. A jövőre nézvést kérdeztem, arra nem jutott ideje; gondolom, a következő egyperces körben arra is lesz mód. Mindenesetre az, hogy ilyen magas ma a foglalkoztatottság, szeretném jelezni államtitkár úrnak, hogy a választókörzetemben, Kaposváron is jelentősen javult a helyzet, 1600-zal javult az elmúlt években, a munkanélküliek száma ennyivel csökkent, aminek egyébként - az ellenzéki vádakkal szemben - az aránya úgy néz ki, hogy ennek a fele, körülbelül 800 közfoglalkoztatott, a másik fele a gazdaságban, a reálszférában kapott állást magának.
Tehát a gyorsulás, a javulás tendenciáját saját bőrömön vagy bőrünkön érezzük, Kaposváron és környékén valóban jó, de hogy a jövőben milyen lesz, azt nagyon nagy szeretettel várom a következő egy percében. (Taps a Fidesz soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť