SCHMUCK ERZSÉBET

Full text search

SCHMUCK ERZSÉBET
SCHMUCK ERZSÉBET (LMP): Államtitkár úr, az LMP gazdaságpolitikája következetes, nem úgy, mint az önöké, önök egészen mást mondtak ellenzékben, mint mondanak kormányon. Nagyon jól emlékszünk, hogy amikor ellenzékben voltak, akkor azt mondták, hogy túl magas az állami vállalati vezetők fizetése, most, amikor kormányon vannak, megemelik 5 millióra - nem akarom sorolni.
Az LMP problémája az önök gazdaságpolitikájával az, hogy önök megint mást mondanak, mint amit csinálnak. Azt mondták, hogy a multinacionális cégek ellenében a kis- és középvállalkozásokat támogatják, de a gyakorlatban nem ez történik. Nézzük meg, a számok azt mutatják, hogy a multinacionális cégeket tízszer, hússzor, harmincszor, sokszorosan, többszörösen támogatják, mint a hazai kis- és középvállalkozásokat, holott a munkahelyek döntő számát, 80 százalékát a kis- és középvállalkozások adják, és nem a multinacionális cégek.
Jó lenne, hogyha önök ugyanazt mondanák kormányon is, mint amit ellenzékben képviseltek. (Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť