ELNÖK

Full text search

ELNÖK
ELNÖK: Képviselő úr, ezt nem tekintem ügyrendi felszólalásnak… (Sallai R. Benedek: Pedig az volt. - Zaj, közbeszólások a Jobbik soraiban.) Nem tekintem ügyrendi felszólalásnak, a továbbiakban erre lehetősége nincs. Köszönöm. (Sallai R. Benedek: Elnézést kérek, hadd mondjam el a házelnök úrnak, hogy ügyrendi…)
Köszönöm szépen. Képviselő úr, önnek megvan a lehetősége más fórumokon az illetékes bizottsághoz fordulni… (Sallai R. Benedek: Elnök úr, ügyrendi felszólalásban nem vonhatja meg a szót, csak rendesnél… a házszabály 53. §-ának (1) bekezdése a… - Zaj, közbeszólások és taps a Jobbik soraiból. - Dr. Rétvári Bence: Indítvánnyal kell kezdeni a felszólalást, azt tartsd be! Előbb az indítványod, aztán az indoklás.) Képviselő úr, minekutána… (Zaj.)
Képviselő úr, még egyszer jelzem önnek, minekutána az ülésvezető elnök nem tekinti ügyrendi felszólalásnak (Közbekiáltások a Jobbik soraiból.), így az illetékes bizottsághoz fordulhat… (Sallai R. Benedek: …jelen pillanatban még nem mondtam el az ügyrendi felszólalást, kérem, hogy a két percet, amelyet a házszabály biztosít, biztosítsa részemre, különben megsérti a házszabály… - Zaj, közbeszólások mindkét oldalon.)
Képviselő úr, még egyszer szeretném jelezni önnek, hogy nem tekintem ügyrendi felszólalásnak, szíveskedjen a házszabály vonatkozó részeit áttekinteni és az illetékes bizottsághoz fordulni. Köszönöm. Részemről… (Sallai R. Benedek: …volt olyan, amikor azt mondjuk…) Képviselő úr, részemről lezártam. Köszönöm. (Sallai R. Benedek: De én még nem zártam le, elnök úr. - Derültség és közbeszólások a Jobbik soraiban. - Közbeszólások a Fidesz soraiból: Ő az elnök!)
Tisztelt Országgyűlés! Folytatjuk munkánkat. (Dr. Szél Bernadett közbeszólása.) 11 óra 59 perc van, most a kérdések és azonnali kérdések tárgyalására térünk át. (Dr. Szél Bernadett Tállai Andrással konzultál.)
Tisztelt Országgyűlés! Tájékoztatom önöket, hogy az Országgyűlés elnöke a határozati házszabály 121. § (4) bekezdésének a) pontjában foglalt, a 124. § (1) bekezdésével kiterjesztett jogkörével élve Oláh Lajos képviselő úr K/6551. számon a nemzetgazdasági miniszterhez benyújtott írásbeli kérdését visszautasította, mivel az indítvány nem tartozik a miniszter úr feladatkörébe.
(12.00)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť