ORBÁN VIKTOR

Full text search

ORBÁN VIKTOR
ORBÁN VIKTOR miniszterelnök: Mégiscsak képtelenségnek tartom - hogy csak egy konkrét ügyet hozzak -, hogy ön feláll és azt mondja a magyar mezőgazdaság egy ismert szereplőjéről, aki egyben egy bank elnöke is, a nevét is idehozva, hogy egy állami támogatás, amit fejlesztésre beadott és amit szabályos körülmények között megítéltek neki, az korrupció. Elment önnek az esze? (Derültség a Fidesz soraiból. - Apáti István: Törvényesnek álcázva!) Elment az esze?! Komolyan gondolja, hogy Magyarországot lehet úgy vezetni, lehet gazdaságpolitikát csinálni, hogy egyébként Magyarország megbecsült polgárát… - és ezért hoztam olyan nevet, amit nem lehet hírbe hozni velünk, mármint politikai szimpátia tekintetében, kifejezetten csak olyat, amit nem lehet. Hova fogunk jutni, hogyha önök az ilyen befektetőket, beruházókat, akik szabályos állami pályázatokon keresztül elnyerik, nyilvános pályázatokon keresztül elnyerik a támogatásokat, létrehozzák - ez esetben egyébként én adtam át magát a létrejött marhatelepet is -, önök egész egyszerűen korrupcióval vádolják?! Ebben a módszerben nem az a lehetőség rejlik benne, hogy visszaszorítjuk a korrupciót, hanem az, hogy szétverjük a magyar gazdaságot.
Tisztelettel kérem önt arra, hogy jól gondolják meg, hogy milyen konkrét neveket említenek meg (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.), és ha konkrét ügyekről van tudomásuk, akkor ne itt mondják el, hanem tegyenek feljelentéseket, és a nyilvánosság előtt vádolják meg ezeket az embereket, hogy ha nekik kedvük van, akkor visszaüthessenek. Legyenek férfibbak annál, mint ahogy ma délután sikerült! (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť