SALLAI R. BENEDEK

Full text search

SALLAI R. BENEDEK
SALLAI R. BENEDEK (LMP): Nem tudom elfogadni, nyilvánvalóan azért, mert egymást cáfolják itt Tállai államtitkár úrral. Azt mondja Czomba államtitkár úr, hogy gazdasági növekedés kell, jobb fizetések kellenek. Az előbb mondta Tállai államtitkár úr, hogy növekedett a gazdaság, azért kell az állami vezetőknek növelni a fizetését! Ezek szerint a gazdaság erősödése nem hozza haza a fiatalokat.
Öt év alatt - azt mondja - 510 ezerrel nőtt a foglalkoztatottak száma. De ebből mennyi van az elsődleges munkaerőpiacon (Dr. Czomba Sándor: 290 ezer!), és mennyi olyan van, aki a közmunkában gyakorlatilag statisztikajavító? Nyilvánvalóan az, hogy a Churchill-idézetet ennyire ismeri, azért van, mert ezeket a statisztikákat önök gyártják. Nyilván a sajátjuknak hisznek, míg a másiknak nem. Pedig nem feltétlenül az számít, hogy mit mond a KSH, hanem a tények számítanak. Mennyi jött haza? Az Eurostatot lehet emlegetni, az Eurostat mondja azt, hogy az Európai Unió 230 régiójából a legrosszabb 11-ben benne van Magyarország 4 régiója. Ez is Eurostat-adat, és erre is tessék hivatkozni akkor, ne csak arra, ami szimpatikus!
Összességében nyilvánvalóan nem lehet elfogadni ezt a választ, miután nem látjuk, hogy az eredmények jelentkeznének. Köszönöm szépen. (Taps az LMP padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť