DR. RUBOVSZKY GYÖRGY,

Full text search

DR. RUBOVSZKY GYÖRGY,
DR. RUBOVSZKY GYÖRGY, az Igazságügyi bizottság elnöke: Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Professzor Úr! Nehéz helyzetben vagyok, mert a részletes vita szabályai szerint a tartalommal kapcsolatban egyetlen mondat nem hangzott el. Tehát nem tudok mire reagálni, mert annak, ami itt elhangzott, a részletes vitához semmi köze. Gúr Nándor még az általános vitát meghazudtoló kitekintést is adott, mert tulajdonképpen ’13 utolsó három hónapjáról van szó, az a jelenlegi beszámoló tárgya, amire volt egy általános vita, a professzor úr jelenlétében minden frakció kifejthette az álláspontját. Ma csak arról lehetett volna vitatkozni, hogy az Igazságügyi bizottság határozata megfelel-e a házszabály 44. §-ának. (Dr. Szakács László: Gyuri bácsi bírálja az ülésvezetést?) Sem módosító indítvány, sem ezzel kapcsolatos megjegyzés nem volt.
Tisztelettel csak annyit kérek, hogy a tisztelt Ház a beszámolót fogadja el és az országgyűlési határozatot is szavazza meg. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť