MAGYAR ZOLTÁN

Full text search

MAGYAR ZOLTÁN
MAGYAR ZOLTÁN (Jobbik): Ennél sokkal súlyosabb a probléma, mint hogy ezt a mellébeszélést válaszként el tudjam fogadni az államtitkár úrtól. Csak az lett volna elfogadható, ha azt mondják, hogy azt a vizsgálóbizottságot, amit ebben az ügyben a Jobbik egyébként kezdeményezett, alá fogják írni és támogatják; egyébként erre buzdítom ellenzéki és kormánypárti képviselőinket is. Azt hiszem, az ügy súlya ezt mindenképpen indokolja.
Illetve azt tudtam volna még elfogadni, ha azt jelenti be, hogy az összes pályázatot felülvizsgálják, elfogadnak egy olyan új jogszabályt, amely kizárja a későbbi ilyen esetek megtörténését, illetve a miniszter úr leutazik végre ezen családokhoz, személyesen a szemükbe néz, bocsánatot kér tőlük azért, hogy tönkretette az egzisztenciájukat, hogy tönkretette azt a több évtizedes munkát, amit belefektettek az állattartásba.
Másként pedig, államtitkár úr, szerintem illene bevállalniuk ennek a jó néhány ezer állatnak a tartását, hiszen nemzetgazdasági kockázatot hordoz magában, ha ezt a nagy genetikai értékű állományt most maguk miatt a vágóhídra kell vinniük az állattartóknak. Úgyhogy nem tudom elfogadni a válaszát. (Taps a Jobbik padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť