DR. SZAKÁCS LÁSZLÓ

Full text search

DR. SZAKÁCS LÁSZLÓ
DR. SZAKÁCS LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Államtitkár Úr! Úgy jártam, mint Sallai R. Benedek kollégám, nem tudom elfogadni, mert nem volt válasz. Öt kérdést tettem föl, egyetlenegyre sem kaptam választ. Annak örülök, hogy 90 százalékban egyetértünk a feltett kérdésemben, sajnos a válaszban nem tudunk ilyen mértékben egyetérteni, még akkor sem, ha államtitkár úr szerénységre int. Mégis azt kell mondjam, hogy ha a beszállítókat nem fizetik ki azért, mert egyeztetnek megyénként nagyon sokszor, nagyon sokat és nagyon kicsi hatékonysággal, az azért csak a betegellátás rovására megy, és csak a biztonság rovására megy, amikor a beszállítók tönkre akarnak menni, és nem akarnak beszállítani orvosi segédeszközt. Én úgy gondolom, hogy ez a legfontosabb ügy most. Beszéltem az intézményvezetőkkel, nekik is ugyanez a véleményük, azon pedig - államtitkár úrnak javaslom - gondolkozzon el, hogy ha a megyékkel egyeztetnek, mert ennyire kíváncsiak a véleményükre, akkor miért kell létrehozni ilyen giga-, országos intézményeket, amelyek majd őket irányítják. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.)
Alul is, középen is, fölül is szétverték az egészségügyet, és ezért nem tud működni. Köszönöm a figyelmet. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť