KUNHALMI ÁGNES

Full text search

KUNHALMI ÁGNES
KUNHALMI ÁGNES (MSZP): Tisztelt Államtitkár Úr! Természetesen nem fogadom el a válaszát. Azért 2002 és 2010 között nem nagyon hallottak olyat oktatáspolitikában, de semmiben; az önök időszakára jellemző a felsőoktatásban a „szénszünet” kifejezés. Ugye, meglepődnek, képviselőtársaim. Vagy az, hogy azokat a munkafüzeteket fénymásolják a magyar iskolarendszerben, ilyen nem volt a rendszerváltás óta, de még a rendszerváltás előtt sem. Ezt mind önök hozták. (Közbeszólások a Fidesz soraiból.) Egyébként meg ócska módon, elnézést, hadd fejezzem be, egyébként meg ócska módon… - aki olvassa az újságokat, tüntetnek a hallgatók az utcán; és a Magyar Nemzet meg leírja annak a kutatónak a szavait, aki az OECD-re hivatkozott, egyébként Hiller úrnak falsul is, aki elmondja, hogy az uniformizálás, a központosítás, a pénzelvonás, az egyentankönyv, az egész rendszer lepusztítása úgy, ahogy van, a maguk hibája - erre hivatkozik? Melyikünk tud jobban újságot olvasni?
A tény az, kedves államtitkár úr, hogy az önök időszakában fénymásolják a tankönyveket is, egyentankönyvekkel lebutították a rendszert (Az elnök csenget.) Nem tudom elfogadni a válaszát, mert gyakorlatilag a Nemzeti alaptanterv is megtanulhatatlan és megtaníthatatlan. Legyenek kedvesek, ne csak a trafikokról vegyék le a sötétítő fóliát, nem megvárni egy gyilkosságot (Közbeszólások a Fidesz soraiból.), hanem… (Kikapcsolják a mikrofonját. - Dr. Répássy Róbert: Köszönjük. Még egyet! - Lázár János: Jó volt. Még! - Szórványos taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť