SALLAI R. BENEDEK

Full text search

SALLAI R. BENEDEK
SALLAI R. BENEDEK (LMP): Hát nem volt válasz. (Felzúdulás.) Először is, elnök úrnak átvette a szerepét, és elkezdett (Általános zaj, az elnök csenget.) levezetéshez tanácsokat adni, pedig erre van ugye egy házelnök, aki ezt megtegye, de államtitkár úr hatáskörébe, úgy látszik, ez is beletartozik.
És azt mondja, hogy értelmes dialógus. Hát persze, hogy szeretnék, ezért nem önt címeztem ezzel a kérdéssel, hanem a miniszterelnök urat. (Derültség és taps a Jobbik soraiból.) Tehát ez volt a célom ezzel, hogy kezdjünk el erről beszélni, hogy a Fidesz vezetői esetleg átgondolják-e azt, hogy hogy is gondolják a nemzet örökségének a jövőjét. Nyilvánvalóan szeretnék.
Az meg, hogy mit szavaztunk meg és mit nem? Én azt gondolom, hogy az ellenzéki egység nyilvánvalóan arra a gazemberségre mondott nemet, hogy a nemzeti parkokat elvegyék, nem pedig másra. És több ellenzéki párt elmondta, hogy mit támogatna és mit nem, de nem mi, önök nyújtották be az FM részéről az összegző módosítót, ami ma záróvitára kerül, tehát az önök felelőssége az, hogy mi történik a nemzeti parki földekkel, és az önök felelőssége az, hogy önkormányzatok állami földekhez nem fognak tudni ugyanúgy hozzájutni, hogy szociális szövetkezeteket nem fognak tudni létrehozni. Mert sokkal fontosabb volt önöknek az a cél, hogy lenyúlják a nemzeti parki földeket, mint az, hogy segítsenek önkormányzatoknak vagy szociális szövetkezeteknek.
Hogy lehetne ezt elfogadni válaszként? Köszönöm szépen. (Taps az MSZP és a Jobbik soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť