MAGYAR ZOLTÁN

Full text search

MAGYAR ZOLTÁN
MAGYAR ZOLTÁN (Jobbik): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Volner János a vezérszónoki felszólalásában már elmondta, hogy mi a problémánk ezzel a javaslattal. Természetesen a könnyítéssel a Jobbik egyetért, ezt nem győzzük aláhúzni, ugyanakkor tényleg egészen elképesztő, hogy ez a javaslat most elénk került.
Inkább csak egy kérdést fogalmaznék meg az államtitkár úr felé. Ha már e szektor szereplőit mégsem nyírják ki, és úgy döntöttek, hogy ezt a könnyítést meglépik, akkor van-e arra remény esetleg, hogy a bérfőzött pálinka és az ezzel foglalkozók megmentésére is egy hasonló könnyítést tesznek? Így utólag várhatunk-e ilyet, mert bizony hasonló problémákkal küszködnek, és ha nem lépnek nagyon gyorsan valamit, több száz család kerül a tönk szélére. Jellemzően olyan családok egyébként, akik az önök biztatására, az önök nagy pálinka-szabadságharcának hevében vállalkoztak európai uniós pályázatokra, és így öt év fenntartási kötelezettségük van. Sok egyéb problémát magával vonz ez, azt hiszem, államtitkár úrnak nem kell részleteznem ezt.
Tudom, egy kicsit eltértem a tárgytól, de ha már ezzel a problémakörrel, az önök jogalkotásának elképesztő mivoltával foglalkozunk, jó lenne, ha erre is választ kaphatnánk. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť