IKOTITY ISTVÁN

Full text search

IKOTITY ISTVÁN
IKOTITY ISTVÁN (LMP): Köszönöm szépen a szót. Mindenképpen olyan adatokról van szó, amelyek a Közbeszerzési Értesítőből kerültek ki. Természetesen mi nyitottuk vagyunk, hogy meghallgassuk. Közleményt adtunk ki ebben az ügyben, és a közleményre érkezett egy válasz, ami nem tudta megcáfolni ezeket a számadatokat, amiket elmondtunk, mindössze a nettó és a bruttó érték különbözőségét tudták fölvetni, de ez nagyon halovány ahhoz. Természetesen el tudjuk ezt fogadni, tehát várjuk a megkeresést, illetve mi is lépünk ebbe az irányba. Nagyon szeretnénk, ha ez az ügy mindenképpen megnyugtatóan rendeződne, hogy átlátható ez az ügy.
Természetesen hallottunk már olyanról, hogy folyamatban lévő ügyben nagy rendőri kísérettel szálltak ki ellenőrizni, akár itt is meg lehetne tenni. Nem gondolom, hogy valamiféle kisebbségi kártyát kellene ebben előhúzni. Ez elég egyszerűen tisztázható.
Azok a számok pedig, amelyeket Rétvári államtitkár úr elmondott egy korábbi, de mai napon elhangzott felszólalásában, semmiképpen nem megalapozottak, erre írásbeli kérdést is adtunk már be, hogy kiderítsük, hogy vajon honnan szedte ezeket az információkat. Köszönöm a szót.
(16.50)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť