ELNÖK

Full text search

ELNÖK
ELNÖK: Köszönöm szépen, jegyző asszony. Tisztelt Országgyűlés! Engedjék meg, hogy emlékeztessem önöket az időkeretes vita fontosabb szabályaira.
A vita közben felszólaló kormánytag beszédideje a kormánypárti frakciók idejébe számít. Vita közben a kétperces felszólalásokat a személyes érintettségre történő reagálás kivételével bele kell számítani az időkeretbe. Navracsics Tibor biztos úrnak, akit nagy tisztelettel köszöntök, az Európai Bizottság tagjának felszólalása nem számít bele az időkeretbe.
Tájékoztatom önöket, hogy a frakcióháttérrel rendelkező európai parlamenti képviselők, amennyiben az adott frakciónál jelezték felszólalási szándékukat, a frakciók időkeretének terhére szólalhatnak fel. A frakcióháttérrel nem rendelkező európai parlamenti képviselők és a közvetlenül bejelentkező EP-képviselők a független képviselők időkeretének arányos hányadát használhatják fel.
Az ügyrendi felszólalásokat nem számítjuk be az időkeretbe. Az üléstermi információs táblán folyamatosan figyelemmel lehet kísérni az időkeretek felhasználását. A képviselőcsoportok időkeretének duplázására az ülés megnyitását megelőző egy óráig volt lehetőség, amelyet határidőben egyedül az LMP képviselőcsoportja jelentett be.
Mielőtt megkezdenénk a vitát, felkérem Földi László jegyző urat, ismertesse az egyes időkereteket. Parancsoljon, jegyző úr!

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť