HERINGES ANITA

Full text search

HERINGES ANITA
HERINGES ANITA (MSZP): Köszönöm szépen. Mint ahogy elmondtam, a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség minden pillanatban felügyel minket, és szakmailag minden szempontból felügyeli a Paksi Atomerőmű működését. Az üzembiztonságot a teljes menedzsment garantálja, az ő felelősségük az egész üzembiztonság és nukleáris biztonság ma Pakson.
2018-at az építkezés évének hirdették meg önök. Ehhez képest az oktatási programot most indítják el. Három év alatt hogy lesznek szakmunkások, akik értenek ehhez a feladathoz, és hogy lesznek mérnökök? Azt gondolom, hogy ma nem lehet Pakson létszámot csökkenteni, ott olyan szakemberek vannak, akik megállják a helyüket a következő időszakban is, és pont ezért, akik ma ott dolgoznak, a jövőben is ott fognak tudni dolgozni, ha már önök nem kezdték el időben az oktatást, hogy a fiatalok könnyen be tudjanak csatlakozni.
Ezért kérem, hogy hagyja a szakmára, és ajánlom önnek Szabó Benjámin Atomkorkép című könyvét, amiben láthatja, hogy ha a politika beleszól ebbe a kérdésbe, az sosem jó. Köszönöm. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť