HERINGES ANITA

Full text search

HERINGES ANITA
HERINGES ANITA (MSZP): Köszönöm szépen a szót. A benyújtott határozati javaslat mellékletét képező, a biológiai sokféleség megőrzésének 2015-2020 közötti időszakára szóló nemzeti stratégia számunkra is elfogadható. Abban reménykedünk csak, hogy ez nemcsak mese, nemcsak arról van szó, hogy a papír mindent elbír, mert amit az elmúlt öt évben önöktől láttunk, az Orbán-kormánytól, az hitelteleníti elég erőteljesen a leírtakat. Tényleg reménykedünk, hogy nemcsak egy mesét látunk, hanem be is tartják, bár azt tudjuk, ugye, hogy az emberek már nem hisznek önöknek.
Nehéz komolyan venni a kormányzati szándékot akkor, amikor az elmúlt években a környezetvédelmi intézményrendszer lerombolásának lehettünk tanúi. Ugye, önök tönkretették és beszántották Kishantost, tönkretették és beszántani készültek a nemzeti parkokat, amiben, reméljük, a nemzeti parkok igazgatóságát most megmentik, és ez nem önökön fog múlni. A kormányzati politikára rendkívül jellemző módon a stratégia megvalósításának, végrehajtásának ellenőrzése nem játszik a javaslatban. Szerintünk a 2017-es jelentés nagyon kevés ehhez. Éppen ezért reménykedünk, hogy amit leírtak, életükben először most be is tartják, és akkor elfogadható a frakciónk számára. Ezért fogjuk támogatni. Reméljük, hogy nem az elmúlt öt év politikáját folytatják a jövőben. Köszönjük. (Szórványos taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť