HARANGOZÓ GÁBOR ISTVÁN

Full text search

HARANGOZÓ GÁBOR ISTVÁN
HARANGOZÓ GÁBOR ISTVÁN (MSZP): Akkor megpróbáljuk újra. Tehát azért fordultam önhöz, miniszter úr, merthogy ön a közigazgatásért felelős miniszter, és a balatonvilágosi ügyben egy közigazgatási csődhelyzet alakult ki, és ezért kértem önt, hogy segítsen közbeavatkozni, és köszönöm, hogy ezt meg is teszi.
A zárva tartás ügyében értse meg, hogy a balatoni helyzet tarthatatlanná vált már most. Azt javaslom önnek, hogy a következő kormányülést Siófokra vigyék el egy szombati napon, ahol először, mondjuk, egy jókedvű kis lökdösődéssel egybekötött bevásárlásra tudnak elmenni valamelyik bevásárlóközpontba. Nagyon fogják önöket imádni, higgye el, a kialakult helyzet miatt. Majd ezt követően, mondjuk, Balatonvilágoson tartsanak egy prezentációt, hogy az Illatos út ügyében milyen hatékonyan sikerült megoldani a helyzetet.
Ha mégis ezt el akarnák kerülni, és el akarnák kerülni azt, hogy a közutálat önöket elsöpörje, higgye el, a Balatonon ezt a helyzetet meg kell oldani. Egy egyszerű kormányülésen napirendre lehet tűzni, és felmentést lehet adni a Balaton-parti településeken a vasárnapi boltbezárás kötelezettsége alól, ahol egyébként két-három hónap alatt kellene az embereknek (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) az egész éves életüket fedező bevételt előteremteni.
Köszönöm szépen elnök úr türelmét. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť