ELNÖK

Full text search

ELNÖK
ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Az eskütételt követően kérem Mirkóczki Ádám jegyző urat, hogy aláírásra készítse elő az esküokmányokat, a megválasztott képviselő urat pedig arra, hogy kézjegyével lássa el azokat. (Megtörténik. - Az esküokmányt aláírató Mirkóczki Ádám gratulál Rig Lajosnak, és átadja az aláírt esküokmány egyik példányát. - Rig Lajosnak elsőként Vona Gábor, majd dr. Rubovszky György, dr. Schiffer András, Rogán Antal és Gőgös Zoltán gratulál.)
Tisztelt Országgyűlés! Engedjék meg, hogy az Országgyűlés új képviselőjének eredményes munkát és sok sikert kívánjak az Országgyűlés és a magam nevében.
Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy az országgyűlési képviselők létszáma ezzel 199.
Tisztelt Országgyűlés! Soron következik ma kezdődő ülésünk napirendjének megállapítása. A napirendről, az ülés időtartamáról, a felszólalási időkeretekről az elnöki jogkörben előterjesztett javaslat alapján döntünk. Felhívom a figyelmüket arra, hogy a Házbizottság ülésén elhangzottaknak megfelelően a napirendi javaslatban uniós és nemzetiségi napirendi pontok is szerepelnek. Erről az EP magyarországi képviselői és a nemzetiségi szószólók értesítést kaptak.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť