BANGÓNÉ BORBÉLY ILDIKÓ

Full text search

BANGÓNÉ BORBÉLY ILDIKÓ
BANGÓNÉ BORBÉLY ILDIKÓ (MSZP): Tisztelt Elnök Úr! Nem tudom elfogadni a választ. Idézném Czibere Károly államtitkár urat, hogy a rádióban mit nyilatkozott. „Ebben az ágazatban nagyon sokan dolgoznak, akiket emberek közelébe nem lenne szabad engedni, nemhogy szociális munkára. Ez a következménye annak, amikor egy szakmát hosszú távon leértékelnek.” Ember még így szakmát nem alázott meg, mint Czibere Károly államtitkár, és maga ugyanezt tette abban a két percben (Moraj a kormánypárti padsorokból.), amiben foglalkozott ezzel a négy percből!
Tisztelt Államtitkár Úr! Tudja-e, hogy Magyarországon mennyi a nettó jövedelem? 155 ezer forint! Tudja-e, hogy a szociális szférában mennyi? Ha nem tudja, én segítek magának (Moraj a kormánypárti padsorokból.), mert úgy látszik, hogy maga ezt nem tudja, meg senki a Fidesz padsoraiból! 71 ezer forint nettóban! (Dr. Rétvári Bence: Ti csökkentettétek!) És maguk évek óta arról beszélnek, hogy bért fognak emelni?! (Dr. Rétvári Bence: Miért csökkentette az MSZP? 2014-ben emeltünk!) Emlékeztetném, 2008-ban emelt a Bajnai-kormány utoljára a szociális szférában! Maguk csak elvettek ezektől az emberektől, és megalázták őket!
Nem tudom elfogadni, elnök úr. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť