DR. FAZEKAS SÁNDOR

Full text search

DR. FAZEKAS SÁNDOR
DR. FAZEKAS SÁNDOR földművelésügyi miniszter: Tisztelt Képviselő Úr! Tény és való, nem akarok senkinek a rovására sem rámenni - ez és egyéb nyelvi lelemények hangzottak el itt öntől. Azt hiszem, ez majd kellemes téma lesz azoknak, akik kommentálják ezt a mai vitát.
A mélyen szántó szakmaiság kérdéseiben sem akarok külön véleményt nyilvánítani, de ön épp az előbb mondta, hogy a zöldség-gyümölcs kiskereskedők is károsulni fognak e miatt az agrártámogatás miatt. Ezt a támogatást zöldség-gyümölcs termelők tudják igénybe venni. Több ilyen vidékfejlesztési pályázat volt az elmúlt években. Két-három körben is több tízmilliárd forint volt kertészeti támogatásra, és lesz is egyébként.
Az eltérő géptípusokkal kapcsolatban pedig már elmondtam (Bangóné Borbély Ildikó: Válaszolj a kérdésre!) a válaszomat. Tehát bízom abban, hogy még alaposabban olvassa nemcsak a sajtót vagy a törvényeket, hanem a pályázatokat is a jövőben.
Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Egy ilyen pályázatnak a gépkatalógus-melléklete százoldalas könyv méretű, hiszen rendkívül sokféle gép van, amelyet az adott mezőgazdasági területen lehet hasznosítani. Ez ebben az esetben is így van. Köszönöm szépen a figyelmet. (Taps a kormánypártok padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť