DR. LEGÉNY ZSOLT

Full text search

DR. LEGÉNY ZSOLT
DR. LEGÉNY ZSOLT (MSZP): Köszönöm, elnök úr. Nem véletlenül fordultam a miniszter úrhoz. Tisztában vagyok a kormány felépítésével, de ez számomra most azt erősíti meg, hogy bár jóllehet, nagyon várjuk, hogy Orbán Viktor miniszterelnök úr mikor alakítja át a kormányát, úgy gondoljuk, ön lesz az első ember, aki majd ennek a rovására rá fog menni.
Pontosan azért fordultam önhöz, miniszter úr, mert reménykedtem abban, hogy a Miniszterelnökség megkérdezi a miniszterelnök (sic!) urat, hiszen ahogyan említette, 2007 és ’13 közötti maradványösszegről van szó. Akkor még önökhöz tartozott ez a terület. Ezért azt gondoltam, hogy talán majd az ön szakmai kompetenciáját kihasználja a Miniszterelnökség, és megkérdezi önöktől, hogy mégis akkor hogyan kell majd ezt a pályázatot kiírni.
Összességében megint csak egy dolog a lényeg: körülbelül két óráig volt nyitva az a keret, amelynek két hétig kellett volna nyitva lenni. Elfogyott a pénz. Valamilyen lobbiérdek hatására beemelték ezeket a gépeket. Ne haragudjon, engem ön szakmaiatlansággal vádol, én nem teszem meg ezt önnel szemben, de azért érdekelne, hogy a teleszkópos rakodókat a zöldség-gyümölcs kiskereskedelem területén és a zöldség-gyümölcs termesztés terén hogy lehet használni. Egyébként pedig megint csak kérdezném, hogy mi lesz a hoppon maradt zöldség-gyümölcs termesztőkkel. Köszönöm. (Taps az MSZP padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť