GÚR NÁNDOR

Full text search

GÚR NÁNDOR
GÚR NÁNDOR (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Önöknek nem velem kell vitatkozniuk, nem. Önöknek önmagukkal kell szembenézni meg az emberek által megfogalmazott, az emberek érzetén alapuló véleményekkel, azzal kell vitatkozniuk. Tudják, ez az önök legnagyobb hibája és legnagyobb baja: képtelenek felfogni talán azt, hogy mit csináltak az elmúlt öt esztendőben; vagy képtelenek, vagy nem akarják, behunyják a szemüket, eltakarják a szemüket.
Uraim! Az emberek messze döntő többsége megszenvedte az önök elmúlt öt esztendejét, igen, Orbán vezérletével. Megszenvedte az önök elmúlt öt esztendejét, nem haszonélvezőivé váltak a történetnek, nem haszonélvezőivé, mint ahogy ígérték, hanem kárvallottjaivá. Önöknek nem velem kell vitatkozni, vitatkozzanak a társadalom azon messze döntő többségével, amelyik kárvallottja ennek az elmúlt öt esztendőnek! Vitatkozzanak velük, ha van hozzá bátorságuk, de úgy látom, nincs, mert csak levelezgetni mernek. Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť