NYITRAI ZSOLT

Full text search

NYITRAI ZSOLT
NYITRAI ZSOLT (Fidesz): Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársaim! Kétperces felszólalásomban Burány Sándor, illetve Gúr Nándor szavaira kívánok reagálni. Burány Sándor volt az, aki szóvá tette nekünk, mintha valamilyen rossz sorrendben fogadnánk el törvényeket ezzel kapcsolatban. Képviselőtársam, Aradszki úr teljesen világosan megmagyarázta, hogy ez miért logikus és miért koherens.
(10.10)
Tisztelt Szocialista Képviselőtársaim! Lehet, önök úgy gondolják, vagy vannak, akik azt mondják, hogy nagyon értenek a tervezéshez vagy annak idején nagyon értettek a tervezéshez - habár ebből is komoly vita van, mert lehet, hogy rossz terveket készítettek -, de a kivitelezést teljesen félrevitték, az kétségtelen, és ez a legfontosabb valójában, mert az emberek ezt érzékelik.
Egyébként pedig a szavaikból azt veszem ki, hogy önök nem támogatják sem a költségvetést, sem az azt megalapozó törvényeket. Akkor önök nem támogatják az adócsökkentést, nem támogatják a munkahelyteremtést, nem támogatják a családi adókedvezmények továbbvitelét, nem támogatják az átlátható díjrendszer kialakítását (Novák Előd: Ez hányadik paragrafus?) és több kisadó megszüntetését. (Dr. Józsa István: Ez az, hogy csak kis adó!)
Tisztelt ellenzéki Képviselőtársaim! Azt veszem észre, hogy önök előszeretettel szapulják Matolcsy György miniszter urat, jegybankelnök urat. (Dr. Józsa István: Most melyik?) Azért nagy tisztelettel figyelmükbe ajánlanám azt, hogy a makrogazdasági mutatók 15 éve nem voltak ilyen jók, mint most a mai Magyarországon. Köszönöm szépen a figyelmet. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť